Visa anmälningsformuläret på en hemsida

Ett sätt att samla in fler prenumeranter till dina utskick är att lägga upp en länk till ditt anmälningsformulär på din hemsida. Det kan du göra på flera olika sätt. Endera lägger du bara till en länk till formuläret eller så kan du skapa ett litet formulär med mailRelates formulärverktyg som du sedan placerar på din hemsida.

Länk till anmälningsformuläret

  1. Klicka på Forms.
  2. Kopiera länken vid Sign up URL, som står i rutan högst upp vid ditt anmälningsformulär.
  3. Lägg till webbadressen på din hemsida.

Anmälningsformulär i en liten box på hemsidan

Du kan skapa en box som du kan publicera på din hemsida, där nya prenumeranter kan registrera sig till din utskickslista, på ett tydligt och enkelt sätt. Detta är ett enkelt och bra sätt för dig att fånga in fler prenumeranter till dina utskick. Besöker de din hemsida, finns det även en chans att de vill veta mer om dig och dina produkter/tjänster via e-post.

mR-webSiteTools1

  1. Klicka på Forms.
  2. I rutan för ditt anmälningsformulär klickar du Web Site Tools.
  3. Vi rekommenderar den tredje och sista funktionen på sidan: Box Då har du möjlighet att generera den kod som du behöver för att lägga in på din hemsida, samtidigt som du har möjlighet att påverka vad som ska stå i rutan, dess storlek och färger.
  4. Box text: fyll i en rubrik för formuläret
  5. Klicka Generate
  6. Nu skapas HTML-koden som du kan kopiera och klistra in, anpassa dess utseende och text och sedan publicera på din hemsida.

Om du har fler krav än att e-postadressen ska registreras vid en anmälan, visas ditt ordinarie formulär när den som anmäler sig klickar på knappen för att skicka iväg sin anmälan. Nu får hon/han fylla i resterande obligatoriska uppgifter.

VI HJÄLPER DIG: Du kan även kontakta vår support och be om hjälp med det här om du känner dig osäker!

mR-webSiteTools2