Exempel på formulär för att ändra sin profil

Här ser du ett exempel på hur ett formulär kan se ut som dina prenumeranter kan använda för att själv ändra på sina prenumerationsinställningar. Detta formulär länkar du alltid till i dina nyhetsbrev. Det är prenumeranten själv som ska få bestämma om hon/han vill ha dina utskick och därför ska det vara enkelt för dem att ta beslutet och göra något åt det. Detta är en del av vår anti-skräppostpolicy som i sin tur hjälper dig att leverera dina utskick till prenumeranters inkorgar istället för skräppostmapp.

Tack vare formuläret så sköts allt dessutom per automatik. Formuläret kan användas för att ändra namn, kontaktinformation och annan information som du har valt att ange i ditt anmälningsformulär. Du kan även låta dina prenumeranter att själv välja vilka adresslistor de vill finnas med på. Det krävs då att listorna även finns med i anmälningsformuläret, för att allt ska fungera automatiskt.

Om någon önskar ändra sin e-postadress, avslutas den föregående och en ny anmälan fylls i för den nya e-postadressen.

mR_Edit1

Om någon har valt att avanmäla sig från din/dina utskickslista/listor visas följande bekräftelsemeddelande i webbläsaren.
För den som har avanmält sig visas personens e-postadress där det i vårt exempel nu visas {{{email_address}}}.

mR_Edit2

Samtlig text i formulär och bekräftelsemeddelande går självklart att omformulera.