Hur skapar jag en kontaktlista?

Innan du skickar din första kampanj måste du ha minst en aktiv lista med minst en giltig mottagare.

Under fliken Contact lists ser du antalet aktiva listor, prenumeranter, antalet skickade e-postmeddelanden och engagemangsprocenten.

För att skapa en ny kontaktlista, klicka på knappen Create Contact List till vänster.

Detta öppnar ett popup-fönster där du kan ge din kontaktlista ett namn, ange ett avsändarnamn (vem användarna kommer att se e-postmeddelandena kommer från) och en avsändar-e-postadress (även din svarsadress till e-postadressen). Klicka på Create för att slutföra processen.

Alla listor skapas automatiskt som double opt-in. Även om vi rekommenderar att du behåller den här inställningen, kan du ändra det här.

Så här lägger du till en enda kontakt i din lista:

Så snart du har skapat din nya lista kan du börja lägga till kontakter genom att klicka på Add contacts i vänstra menyn.

Du kommer att bli ombedd att bekräfta att du har tillåtelse från mottagaren att lägga till dem i din lista. Det är viktigt att du förstår att WebbPlatsen följer antispamlagar och tolererar inte någon form av spam.

Markera kryssrutan och gå till nästa steg.

På följande sida klickar du på Add A Single Contact på vänster sida och anger den e-postadress du vill lägga till i din lista. Om du har några personliga fält på din lista visas de här.

När mottagaren väl har lagts till ser du den under listan aktiva prenumeranter.

Du kan också importera flera kontakter till en lista som en CSV.