Hur lägger jag till ett formulär på min hemsida?

Vårt system låter dig integrera formulär för en specifik kontaktlista direkt till din webbplats.

För att få din lista HTML-kod:

• Öppna listan genom att gå till fliken Contact Lists och klicka på önskat listnamn.
  • Klicka på Manage Forms i menyn till vänster.
  • Du kommer att ha möjlighet att antingen ta tag i HTML-koden för att lägga in på din hemsida, eller använda en direktlänk till formuläret.
    • Grab HTML-kod kommer att ge dig koden för att bädda in koden på din hemsida. Skräddarsy gärna ditt formulär
    • Direct Link kommer att ge dig direktlänk till formuläret

Om du har några personliga fält på din lista läggs de till formuläret.

När du använder ett prenumerationsformulär får prenumeranterna möjlighet att låta dig veta varför de avregistrerar sig. Förekomsten av detta fält är obligatoriskt, men att fylla i det är helt frivilligt.
För närvarande kommer dessa data att samlas in och lagras och kommer snart att finnas tillgängliga i både kampanjrapporter och enskild användarhistorik.