6. Sätt din prägel på det

Ditt Bekräftelse- och Välkommen-meddelanden kommer att vara det första intrycket som dina prenumeranter får om ditt nyhetsbrev. De är också ställen att hälsa på kunder och be dem att läggas till i sin lista över säkra avsändare. Båda e-postmeddelandena är förinstallerade och skickas automatiskt.
Du kan naturligtvis redigera dessa så de passar ditt företag och mottagarna bättre. Man ändrar dessa separat för varje kontaktlista vilket möjliggör ännu bättre anpassade meddelanden per lista.

Redigering av Bekräftelsemail:

• Klicka på fliken Contact lists och klicka på listan du vill redigera.
  • Klicka på Manage Emails i vänstra menyn.
  • Under Subscription Confirmation Email har du möjlighet att förhandsgranska och redigera både HTML- och textversioner av e-postmeddelandet, skicka ett test och aktivera / avaktivera det.
  • Click on Edit Email and redigera.
    Men vad du än gör, behåll [CONFIRM LINK]

• Gör ändringarna i vanlig textversion också: klicka på ”Text” fliken och redigera på lämpligt sätt.
  • Skicka ett test och se till att allt visas som du vill ha det.

Redigering av Välkomstbrevet:

• Klicka på fliken Contact lists och klicka på listan du vill redigera.
  • Klicka på Manage Emails i vänstra menyn.
  • Under Welcome Email har du möjligheten att förhandsgranska och redigera både HTML och textversioner av e-postmeddelandet, skicka ett test och aktivera / inaktivera det.
  • Klicka på Edit Email och anpassa det som du vill. Kom ihåg:
  • Säg hej!
  • Det här är ett utmärkt tillfälle att be dem att lägga till dig i sin lista över säkra avsändare
  • Be dem att aktivera att visa bilder från dina utskick
  • Berätta för dem hur ofta de kan vänta sig att höra från dig
  • Viktigast, säg Tack!
  • Gör ändringarna i vanlig textversion också: klicka på ”Text” fliken och redigera på lämpligt sätt.
  • Skicka själv ett test och se till att allt visar hur du vill ha det.

Obs! Välkomst- och bekräftelsemail kan inte redigeras på ett provkonto.

Avancerad HTML-användare? Du kan klistra in HTML direkt i e-postmeddelandena.