Hur lägger jag till en Google Map i min kampanj?

WebbPlatsen låter dig skapa och lägga till en Google Map direkt i din kampanj.

Om du vill lägga till en karta klickar du på Google Map-sektionen i din mall i Skapa en kampanj
.

Add Section

Håll markören/muspekaren över Google Map-bilden och klicka på Edit.

This is a map

Ange adressen du vill skapa en Google Map för och tryck på Generera för att slutföra processen.

Obs! Om Google Map inte ger rätt plats för adressen du angav, var noga med att du anger exakt stad och postnummer separerad av kommatecken: Storgatan 123, 123 45 Stockholm