Hur lägger jag till fler användare till mitt konto?

Du kan redigera behörigheter för en användare och bevilja / ta bort administratörsbehörighet i ditt WebbPlatsen-konto.

Lägg till en ny användare

• Klicka på Settings > Manage people and permissions > Add user
  • Ange användarens detaljer, inklusive för- och efternamn, e-postadress och tidszon. Du kan också välja att skicka användaren ett e-postmeddelande med deras uppgifter genom att markera kryssrutan.
  • Välj användarbehörigheter. Du kan tilldela administratörsrättigheter eller välja enskild åtkomst till Campaigns, Contact Lists och Settings. Dessa kommer att inkludera Visa endast eller Visa och hantera.
  • Klicka på Add user för att slutföra ändringarna

OBS!
Varje konto måste ha minst en huvudkontakt/administratör. Var god välj en person som huvudkontakt vid nödsituation.

Om du vill visa en avatar för en användare, skapa ett konto på http://gravatar.com med samma e-postadress som du använder för att logga in på ditt konto.

Ändra en befintlig användare

• Klicka på Settings > Manage people and permissions. Klicka på Edit bredvid den användare du vill redigera.
  • Redigera tillgängliga rättigheter: Du kan välja från View Only, View and Manage, eller ge dem Administrator rättigheter (vilket innebär att de kan komma åt någonting i systemet utan några begränsningar)
  • Klicka på Save för att slutföra ändringarna