Hur tar jag bort en kampanj?

Du kan bara ta bort kampanjer som fortfarande finns i utkastsläge.

Så här tar du bort ett utkast:

• Leta reda på kampanjen under fliken Campaigns
  • Klicka antingen på knappen Delete bredvid kampanjnamnet eller gå till kampanjen för att granska det och klicka på alternativet märkt ”This campaign is a draft. If you want to delete it, click here”.

Väntande kampanjer kan inte raderas eller arkiveras, eftersom de tekniskt sett fortfarande är på gång.

Om du vill ta bort levererade kampanjer från fliken Campaigns skapar du en mapp och arkiverar den.

Endast levererade kampanjer kan arkiveras.